Over deze cursus

Vertrouw je iemand op zijn blauwe ogen?

Investering voor deze training met certificaat bedragen € 165,00 per deelnemer excl. btw.


Medewerkers krijgen te maken met identiteitsdocumenten en moeten volgens de WID en WAV vaststellen of het document echt is. Kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn staan centraal in de training Praktische controle documenten. 
Deze online training, duurt ongeveer 3 tot 5 uur en staat na je aankoop 1 maand voor je klaar. 

De training is in zijn geheel via internet te volgen. Door instructiefilms met toets vragen leert u documenten controleren en typeren als echt, vals of vervalst. U kunt de training volgen wanneer het u uitkomt

Na de training is de deelnemer instaat een betere controle uit te voeren, heeft onderscheidingsvermogen ontwikkeld en is in staat echt, vals en vervalst te kunnen herkennen. Ook is de deelnemer geheel op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Tijdens de training worden toets vragen afgenomen, waarna bij voldoende score het certificaat “Document Security” behaald wordt, het certificaat is direct (digitaal) beschikbaar. Het certificaat is een goede aanvulling op de NeN 4400-1.

6PE Punten van de SNA :
De SNA (Stichting Normering Arbeid) heeft aan onze Online documententraining 6 PE-punten toegekend.
Indien u gebruikt wilt maken van deze punten kunt u na het succesvol afronden van de training contact opnemen met de Stichting Normering Arbeid te Tilburg.

 

Cursus bestanden