Over deze cursus

Uitzendmedewerker ga voor kennis & kwaliteit!

Na het doorlopen van deze SEU opleiding voor de uitzendprofessional beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis over het uitzendvak. Het online leerportaal biedt deze relevante informatie die je tot een vakkundig intercedent maakt. Deze opleiding kun je bekronen met het behalen van een SEU-diploma! Het enige vakdiploma in de uitzendbranche. Om het diploma te behalen dien je te beschikken over enige praktische kennis vanuit het vakgebied aangevuld met theoretische kennis over wet- en regelgeving.

Het is een individuele studie, zelfstandig studeren op je eigen tempo en niveau. Theorie bestuderen en door kennis- en toepassingsvragen de materie beheersen. Tijdens de opleiding is een ervaren trainer beschikbaar, die online extra uitleg kan verzorgen en jouw vragen beantwoord.

Als je bij Flextrain deze online training volgt, krijg je 6 maanden toegang tot het Online leerportaal welke geheel naar de eindtermen van de SEU is geschreven. 

Je kunt op ieder moment starten, toegang tot het internet is het enige wat nodig is.

  • De investering hiervoor is € 325,00 p.p. excl. btw. 
  • Naast de online versie kun je nu ook onze:
    -  IClass SEU opleiding incl. 6 webinars, investering € 750,00 p.p. excl. btw.
    -  SEU Blended opleiding incl. 3 webinars en 2 klassikale dagen, investering € 895,00 p.p. excl. btw.

Zou je graag in contact komen met medestudenten of een SEU trainer? Een verdieping over bepaalde onderwerpen? Verloopt de zelfstandige studie toch niet zoals je vooraf had gehoopt? Daarvoor is een oplossing! Flextrain organiseert succesvolle praktijkdagen door het gehele land!  Aanmelden en voorwaarden secretariaat@flextrain.nl.

LET OP: onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

Cursus bestanden