Over deze cursus

CAO voor Uitzendkrachten 2023

Cao kennis toepassen, actueel houden & opfrissen!

De uitzendbranche is de grootste werkgever van Nederland, ongeveer 28% van de beroepsbevolking is via uitzendwerk aan de slag. Veel van deze werknemers werken op basis van de Cao voor Uitzendkrachten. 

Je krijgt inzicht in alle relevante Cao wijzigingen en de toepassing hiervan in de praktijk. Hierdoor kun je de uitzendkracht en de opdrachtgevers op een professionele wijzen adviseren.

De training is praktijkgericht, zodat je inzicht krijgt in de toepassing van de Cao regels. Na deze online training ben je helemaal op de hoogte hoe je de huidige Cao voor uitzendkrachten moet toepassen. Daar waar nodig is wordt de relatie gelegd met wet- en regelgeving uit het regulier arbeidsrecht.

De Cao training is geheel online te volgen zonder klassikale bijeenkomst. Je bepaalt zelf wanneer je begint en binnen welk tijdsbestek je de opleiding afrondt. Het E-portaal is na aanvang 4 weken actief, daarna is verlenging mogelijk.
Deze training duurt ongeveer 8 uur.

De investering voor deze training bedraagt € 149,95 per deelnemer excl. BTW.

Wil je toch graag klassikaal over de toepasbaarheid geïnformeerd worden door een professional? Praktijkdagen worden in-company verzorgd of je kan deelnemen aan de open praktijkdagen.

Cursus bestanden