Over deze cursus

De Nederlandse arbeidsmarkt is continu in beweging. Zeker nu na alle wetswijzigingen, staan flexibiliteit, efficiënte vaardigheden en een brede kennis van wet- en regelgeving voorop!  

We hebben er dagelijks mee te maken: krapte op de arbeidsmarkt. Niet alleen bij onze klanten ervaren we steeds meer vacatures die langer open staan. Binnen de maatschappij is het steeds meer te merken. Je kan er bijna niet omheen; Bij iedere winkel of horecazaak hangt er wel een briefje met de vraag om personeel. Zowel in de kranten, de talkshows, het journaal en verschillende nieuwssites besteden hier aandacht aan. Grensarbeiders

Naast de krapte op de arbeidsmarkt, geldt dit ook voor de huisvestingsproblematiek, twee veel besproken onderwerpen die ook in de uitzendwereld elkaar raken. 
Door de krapte op de arbeidsmarkt en de stijgende vraag om personeel zien we meer bedrijven, maar ook uitzendorganisaties steeds vaker uitzendkrachten vanuit het buitenland naar Nederland halen om hier te komen wonen en werken.  

Gelukkig zijn er om onwenselijke situaties te voorkomen wetten, regels en (cao)afspraken gemaakt die ondersteuning bieden en de rechten van de internationale medewerkers beschermen. Deze E-Learning staat  na aankoop 1 maand voor je klaar.

  • De investering hiervoor bedraagt € 69.50 p.p. excl. btw.

Cursus bestanden